Умови конфіденційності ТОВ «Міжнародне агентство з впровадження інновацій»

Для використання деяких служб, програм і продуктів «Хотел плюс» (далі - Продукти «Хотел плюс») може знадобитися проходження процедури реєстрації або надання персональної інформації ТОВ «Міжнародне агентство з впровадження інновацій» (далі - «МАВІ»). Реєстрація може знадобитися для доступу до деяких функцій сайтів або участі в рекламних акціях. Умови про конфіденційність містять пояснення, які використовують таку інформацію. Уважно ознайомтеся з цими Умовами про конфіденційність і при необхідності поставте запитання. 

Дані Умови про конфіденційність регулюють відносини між «МАВІ» і будь-якою фізичною особою, індивідуальним підприємцем, юридичною особою (далі – Користувач) з обробки Персональної інформації, включаючи, крім іншого, збирання, використання, збереження і безпеку наданої Користувачем і/або зібраної у Користувача інформації. Дія цих Умов конфіденційності поширюється на всю інформацію, яку «МАВІ» та/або його афілійовані або інші уповноважені особи, які діють від імені «МАВІ», можуть отримати про Користувача під час використання ним будь-якого з Продуктів «Хотел плюс». 

Звертаємо Вашу увагу: використання Продуктів «Хотел плюс» означає Вашу повну згоду з усіма положеннями цих Умов щодо конфіденційності та зазначених у них умов обробки Вашої Персональної інформації. Якщо Ви не згодні беззастережно прийняти всі положення цих Умов конфіденційності, Ви не маєте права використовувати Продукти «Хотел плюс» і повинні видалити всі їх компоненти зі свого Бітрікс24. 

1. Персональна інформація, що збирається і обробляється «Бітрікс24» У рамках цих Умов про конфіденційність під персональною інформацією розуміється: 

1.1. Інформація (включаючи, але не обмежуючись, персональні дані), яку Користувач самостійно надає «МАВІ» при здійсненні дій, спрямованих на реєстрацію Продуктів «Хотел плюс» (у т. ч. активація) або в рамках їх використання (в т. ч. створення облікового запису, звернення в службу підтримки). Інформація надається шляхом заповнення Користувачем відповідних форм, при цьому обсяг надання інформації при заповненні необов'язкових полів зазначених форм визначається Користувачем самостійно. 

1.2. Інформація, що отримується автоматично при використанні Продуктів «Хотел плюс» Користувачем, у т. ч. з cookies (при завантаженні матеріалів сайтів Компанії, автоматично перевіряються відомості про систему Користувача; при використанні інструментів спілкування Користувачем, можуть бути збережені матеріали та повідомлення, які він відправляв і отримував, при цьому «МАВІ» залишає за собою право перевіряти зміст спілкування Користувача на своїх сайтах). 

1.3. Користувальницькі дані — будь-яка інформація завантажена (внесена) Користувачем в Продукти «Хотел плюс». 

1.4. Інша інформація про Користувача, яку отримує «МАВІ» виключно в зазначених у розділі 2 цих Умов про конфіденційність цілях. 

2. Цілі збору та обробки персональної інформації Користувачів Збір, зберігання та обробка зазначеної у розділі 1 цих Умов про конфіденційність інформації здійснюється виключно у таких конкретних цілях: 

2.1. Для ідентифікації Користувача при використанні Продуктів «Хотел плюс»; 

2.2. Для персоналізації обліку відвідувань (у тому числі з метою надання персоналізованих послуг Користувачеві) та реєстрації дій Користувача «Бітрікс24» використовує Cookies. 

2.3. Для здійснення взаємодії з Користувачем у рамках укладених з «МАВІ» договорів або угод. 

2.4. Проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних (у т.ч. для з'ясування думки користувачів про різні продукти та послуги, що надаються «МАВІ»). 

3. Умови обробки персональної інформації Користувача та її передачі третім особам 

3.1. Зберігання (у тому числі зміна та видалення) персональної інформації користувачів здійснюється відповідно до функціонального призначення конкретних Продуктів «Хотел плюс», технічної документації до них, а також Ліцензійної угоди на їх використання. 

3.2. Розкриття персональної інформації третім особам здійснюється наступних випадках: 

3.2.1. Користувач завчасно висловив свою згоду на таке розкриття. 

3.2.2. Передача необхідна для виконання договору, стороною якого або вигодонабувачем або поручителем за яким є Користувач, а також для укладення договору з ініціативи Користувача або договору, за яким Користувач буде вигодонабувачем або поручителем. 

3.2.3. Передача необхідна для захисту прав і законних інтересів «МАВІ» або третіх осіб у випадках, коли Користувач порушує авторські права «МАВІ» та/або відповідну Ліцензійну угоду. 

3.2.4. Передача необхідна для здійснення правосуддя, виконання судового акта, акта іншого органу або посадової особи, що підлягають виконанню відповідно до законодавства України про виконавче провадження або інших передбачених чинним законодавством України випадках. 

3.3. При обробці персональних даних користувачів «МАВІ» керується Законом України №2297 «Про захист персональних даних». 

4. Обмеження відповідальності 

4.1. «МАВІ» не ініціює розміщення Персональної інформації при використанні Продуктів «Хотел плюс», не контролює її достовірність і актуальність, проте «МАВІ» залишає за собою право вимагати підтвердження достовірності, переданої йому інформації Користувачем. 

4.2. При розміщенні (наданні Компанії) Персональної інформації третіх осіб Користувач гарантує, що отримав всі необхідні дозволи та згоди на зазначені дії, а також гарантує повну і беззастережну згоду цих осіб з усіма положеннями цих Умов про конфіденційність. 

4.3. Компанія не несе відповідальності за збір, зберігання та обробку Персональної інформації програмним забезпеченням сторонніх розробників, включених в Продукти «Хотел плюс». 

4.4. Компанія не може зберегти конфіденційність Персональної інформації Користувача, публічний доступ до якої надано самим Користувачем в силу функціональних призначень відповідного Продукту «Хотел плюс»; Користувач погоджується з тим, що при використанні таких Продуктів певна частина його Персональної інформації стає доступною для необмеженого кола осіб. 

5. Захист Персональної інформації «МАВІ» приймає необхідні правові, організаційні та технічні заходи або забезпечує їх прийняття для захисту Персональної інформації від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, зміни, блокування, копіювання, надання, поширення персональних даних, а також інших неправомірних дій стосовно Персональної інформації, у тому числі: ·      Використовує RSA шифрування в Продуктах «Хотел плюс». ·      Надає при необхідності двоетапну перевірку для доступу до облікового Умови конфіденційності 

6. Заключні положення Дані Умови про конфіденційність можуть бути змінені «МАВІ» в односторонньому порядку шляхом розміщення їх в новій редакції в мережі Інтернет за адресою https://www.hotelplus.online/konfidencialnost-mavi-ua. У разі розбіжності Умов конфіденційності з положеннями Ліцензійної угоди з Користувачем, переважну силу має Ліцензійну угоду. 

7. Контактна інформація  Назва: ТОВ «Міжнародне агентство з впровадження інновацій» Телефон: +380 94 711 31 99 https://hotelplus.online/

Зв´яжіться з нами

Ми завжди на зв'язку і готові відповісти на ваші питання, вислати додаткову інформації і продемонструвати роботу онлайн.

Контакти